Atari udgiver ny spilpatron til 46 år gammel konsol

written by / 2023-10-15 - 1:45 pm
Atari udgiver ny spilpatron til 46 år gammel konsol

Normalt skriver vi om spil, der ikke engang udgives på diske, men kun til download. Denne gang er spillet dog virkelig på et fysisk medie, da der er tale om en Atari 2600-patron til en konsol, der havde sin storhedstid i 1980’erne.

Om vi ​​skal kalde spillet Save Mary “nyt” kan diskuteres, da det faktisk blev udviklet i løbet af to år i 80’erne. Bag spillet står Atari-udvikleren Tod Frye, som også lavede Atari 2600-versionen af ​​Pac-Man og Swordquest-serien. Da det var færdigt, var konsollen desværre på vej ud, så spillet blev faktisk aldrig udgivet.

Foto: Atari

Spillet handler naturligvis om at redde Mary. Hun er i en kløft, der er ved at blive fyldt med vand. Din opgave er at bygge platforme med en kran, så hun kan flygte.

For kun 60 dollars får du spilpatronen i en sølvfarvet samleræske med en brugsanvisning. I modsætning til i 80’erne skal kassetten være veldesignet med affasede kanter, for at undgå skader på stikket, og med forgyldte kontaktflader.

Heldigvis kan du købe en nybygget version af konsollen, hvis du ikke kan huske, hvilken kasse i kælderen, du har lagt den i.

Man kan har kunnet købe spillet her for 60 dollars.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Apple outpaces the competition

Lightning-fast new iMac

Mac in Black!

Photo report from Taipei

Gaming experts put on their work clothes

Why settle for just one screen on the laptop?

Scroll to Top